Writer

My photo
Selangor, Malaysia
I may not be the prettiest, smartest or strongest, but at least I am me, and don't pretend to be someone that I'm not meant to be. :)

9 Apr 2012

Blocked!



Sorry lah ye sbb aku memang sengaja 'block' semua Fb kau dari
kedua-dua Fb aku sbb kau pon memang lakukan benda yg sama
kat aku gak..
Aku buat mcm tu sbb aku dah tak nak kau tengok page aku dan
aku pon dah tak nak tengok page kau lagi..
Kau hidup dgn dunia kasanova kau dan
aku hidup dgn dunia kebebasan aku..
..Noktah..


No comments: