Writer

My photo
Selangor, Malaysia
I may not be the prettiest, smartest or strongest, but at least I am me, and don't pretend to be someone that I'm not meant to be. :)

22 May 2012

Hari Esok


Macam tak sangka akhirnya aku di'transfer' juga ke tempat baru..Bukan utk sementara tp utk selamanya aku di situ..Tempat baru, dah tentu suasananya pon baru..Segalanya juga baru dan baru..Dah tentu tugasan aku akan semakin berat dan insyaAllah aku boleh lakukannya..Bukan mudah nak pikul tanggungjawab yg mcm ni dan semestinya bantuan dr rakan-rakan sekerja itu penting..Nasib baiklah tempat baru tu aku dah fasih selok-belok kawasannya..Sebenarnya dulu aku pernah tinggal di area kawasan situ dan rasanya aku tak perlu risau dgn suasananya..Yg terbaik aku boleh jumpa semula dgn kawan-kawan lama aku yg dah lost contact selama berbelas tahun lamanya..Rindu sgt kat korang semua tau..Lama tak jumpa..Al-maklumlah masing-masing dah punya kehidupan dan kerjaya sendiri..Begitu juga dgn aku..Aku pon dah ada kerjaya dan aku pon dah ada kehidupan aku sendiri..Bezanya ada diantara kalian dah berumah tangga dan aku masih single lagi..Harap-harap aku leh bertemu dgn kalian semua dan kpd bestfriend aku, aku rindu dan sayang korang sgt-sgt..


1 comment:

noor muqaddim said...

mana ko menghilang..RINDU~